Tuesday, November 11, 2008

kemaruk kah aku??

haiiihhh kemaruk dh ke aku nih??

lately ni asek tgk website @ page wedding owg je..

adekah seru dah sampai?? hmmm seru mmg laa dh sampai tp ongkos nye ngak sampai2 lagik.. g mane nk kawen nyeeee.. aiyoooo

tadi baru je lepas bace satu blog ni (url nye di rahsie kan.. nnt kantoi laa tau aku bace blog die hehe) beshhhh nye tgk gambo2 owg dh kawen.. ngn cite2 lepas dh kawen tuh huhu aishhh dh tahap parah n bahaye aku ni...

aritu pujaan ati tetibe bukak cite pasal merisik tunang seme pon dh leh buat aku senyum sampai tinge.. aiyooo mmg masalah dah aku ni aishhh..

takpe yaya.. bwk2 b'sabo.. akan sampai gak mase nye nnt.. b cool bebeh! hehe




harap2 dapat mengekalkan keadaan gile sebegini sampai bebile.. aminnnn ;)

3 comments:

lina said...

hehe....ok la tu..cpt ya..
kumpol wit manyak2..kawin dlm taman jommm~

i'm happy for u

miss yaya said...

wahh garden wedding!! i loikkessss.. tp aku igt nk buat simple2 je.. silap buat majlis akad nikah je.. sanding2 nih tayah leceh hehe

thanks naaaa ;)

lina said...

wah
gile siyes xnak sanding
buat laaaa bayam~
sgt mau nak menepung tawar anda..
hehe