Tuesday, November 4, 2008

now it's already 4 o'clock tapiy aku tatau nk buat ape dahh.. keje byk buat sane sket pastu buat cni sket huhu.. owg yg aku nk tny pasal hal tanah ni dr smalam asek tak dpt je jmp.. atleast dpt jmp aku ade laa keje sket kan.. kesian kt aku kan.. mungkin sbb dh dekat ujung taun tuh yg keje tak brape nk ade sgt.. tapi kalo ikot kan tmpt lain tuh lagik nk ujung taun laa lagik melambak2 keje kan.. yelahh akaun dh nak tutup kene settle kan seme2 laa sblm akaun btol2 tutup huhu takpelaa probably by next year i'll start doing sumthing and busy wif works.. i dun mind if masok2 keje je, keje mmg melambak2 tggu utk di settle kan.. tuh takpe.. dr g keje tapi start 4rm 8 o'clock je dh tatau nk buat ape.. pastu mate kjap2 tgk jam kol bape n kire2 time nk balik jekk huhu (tibe2 t'igt plak mase zaman2 keje kt astro dlu.. slalu je kire time nk balik lagik bape jam ngn kak miza.. huhu) takpelaa bak kate kenkwn aku seme slow2 buat satu2 mende tuh.. jgn tamak kang nnt bile dh byk2 keje sgt tak t'layan plak kan.. kire aku still smpt laa nk belek2 ape2 yg patot eg: paperwork yg dlu ke, cth surat2 yg penah d buat, bukak kanun tanah tuh.. mcm2 lagik yg agak rileks sket laaa.. hmmm hopefully i can fully utilise my work time wif WORK after this rather than looking at my PC only thinking bout which website shud i visit after this.. harap2 berkat lee gaji aku utk beberapa bulan nih kan.. aminnnnn

2 comments:

dilaaarshad said...

sonotnyerh ari2 pk nk jln2 carik website...sungguhlah cik tak der keje yer...meh tolong saya kt opis...tak penahnyerh keje habis..nk tarik nafas pun payah...tak sempat..huhu

p/s: dh baper section akta tanah tuh ko hapal

miss yaya said...

wakakaka.. aku dh naik kematu dh ngadap tenet ni.. naseb tak seme website leh masok kalo idak mmg abeh aku kaji seme2 nye ahahahaha..

p/s: kanun tanah tuh aku lom stat bace pon stakat belek2 sect tuh sket sect ni sket haha!