Tuesday, July 21, 2009

parah!

i'm sooooooooo have to get married sooonnnn. tersangat parah dah ni. i cant resist myself by not blog hopping to all those wedding blog. seriously. parah parah! tolong!! everytime i stop at one wedding blog, i will keep saying to myself, "tak sabar nye nak kawen". maybe sebab my bro's wedding it's only another 2 weeks and i get so excited for his wedding. sigh

*kawan-kawan, tolong doa kan supaya rezki aku cepat sampai bleh tak? huhu

2 comments:

dLaarshad said...

Ya Allah, Ya Tuhan Kami,
Murahkan lah rezeki sahabat ku ini,
Panjangkan lah jodohnya dengan pujaan hatinya...
Percepatkanlah jodoh di antara mereka..
Berkatilah jodoh mereka selamanya...
Semoga kekal bahgia ke akhir hayat...
aminnnnnnnn.....


p/s: yaya dh gatal nk kawennnn

Yaya Fadzil said...

hahahahahah

thanx atas doa ko tu. sila doa banyak2. cukup 44 kali termakbul lah doa tu ekeke

* orang kata kalo dah gatei beno nak kawen makna nya seru sudah mari..

:D