Tuesday, April 7, 2009

i've given my heart to some else long time ago and i never got it back!

malam tadi tiba-tiba tak leh tido. padahal balik rumah semalam sket nya mengantok. tapi still leh basuh kain pe seme. ati a bit tak keruan. mula-mula tu tatau nape ati tuh tak keruan sgt. ingat sebab keadaan yang berlaku sejak dua menjak ni. tapi bile mendalami perasaan betul-betul, bukan sebab musabab tu yang buat ati tak keruan.

entahh

tengah sedap-sedap sms dengan ina burn, dok la cita pasal muvie yang dia tengok semalam. alaa fast & furious 4 tu aku dah tengok last week masa opening dia 2 April tu. tengok early bird lagi dapat la beli tiket 7 hengget. hehe tapi malangnya aku g tengok sorang-sorang. but i dun mind. dah biasa menyendiri ni. maybe dah fate aku macam tu kot. huhu then masa tengah sms dengan minah tu, terkeluar la cita pasal hero-hero cite tuh, si mamat vin diesel n paul walker. minah tu dok sebok tergude dengan mamat vin diesel tuh sebab beliau botak, badan sasa n suara macho. aku cakap aku gelik dengan lelaki sebegitu. aku lebih prefer paul walker. ina cakap paul walker tu too blonde. aku cakap aku tak melihat paul walker tu dari segi rambot die, aku tgk mamat paul walker tu dari segi rupa nye yang agak serabot sket which membuatkan aku teringat pada dat sumbodi. haihh laa muncul sudah muka dat sumbodi or better known as salman, my long lost ex-bf! bila dah teringat tu mula la ati nak sentap n sensitip je. terus tak semena-mena aku call binjai, one of his frens.

sekadar mencuba nasib, binjai pon angkat tepon tu. punya la hepi dapat cakap dengan mamat tu. asal tepon sebelum ni tak dpt je huhu. then tiba-tiba binjai tanya ape mimpi aku tepon die tu. aku cakap laa yang aku banyak kali try call die tp asek tak dpt je haha. then aku confess la kat binjai btau yang aku sebenarnye dok t'igt kat dat sumbodi tu sebab aku tepon die hehe. then binjai tanye soklan cepu emas. "ko still ingat kat die ke? ko still sayang die eh?" alamak soklan perangkap tu. aku terdiam jap tatau nak respond ape. then aku jawab, "ade la sket but i already found sumone in my life. i'll forget him." tipu sunggoh ayat tu okeh! aku tau sampaio bile-bile pon aku memang tak leh lupe kan die. eventhough aku dah ade sumone dalam life aku tapi deep down inside aku tau yang aku still mengharapkan dat sumbodi tu. bukan ape, aku still macam tak leh trime keadaan die tinggalkan aku dulu. he leaves me without explanation, reasons or anything. die blah macam tu je. walaupon dari mulanya aku yang mintak untuk break off tapi kalo bukan sebab perangai die yang berubah-ubah, memang sampai skang pon aku akan stick dengan die.

entahlah!

dengar kabo dat sumbodi tu keje kat india skang. not sure keje ape tapi ape yang aku tau die memang keje yang ade kene mengene ngn oil n gas. sebabnye mase aku blom abeh blajo dulu, aku penah 'ter'contact die. saje tanye kabo (padahal d fact aku rindu kat die!). then die cakap time tu die keje kat middle east. keje yang ala-ala offshore tu. mase aku tepon tu die tengah balik cuti. well, aku pon tak bebual panjang dengan die. tak sampai 2 minit pon. tapi entahla. bile aku tepon dulu tu, die macam a bit hepi dpt dengar suare aku cume die still salman yang sama, tak banyak bercakap n bertanye soklan. hanye aku je yang excited tanye macam-macam. huhu

ni binjai nak kawen, definitely die akan jemput dat sumbodi datang n hopefully dat sumbodi takde kat mesia mase tuh. aku macam blom betol-betol kuat nak jumpe die secara berdepan. i'm afraid dat i will fall for him, again. walaupun aku dah ade sumone tapi tu laa dalam ati aku ni still ade secebis perasaan kat dat sumbodi. macam aku tulis kat title tuh, i've given my heart to some else long time ago and i never got it back! memang aku tak penah dapat balik ati aku tuh sebab die pegi tanpa sebarang sebab. tinggalkan aku terpinga-pinga sorang-sorang, figure out wat went wrong, wat i've done to him sampai die bleh tinggalkan cmtu je, tak cukup ke dengan segala ape yang aku penah bagi, tak hargai ke dengan segala pengorbanan yang aku penah bagi kat die, tak sayang ke die pada aku? seme mende-mende ni akan keeps coming back to my mind bile aku teringat kat die. and i cried again last nite. cry over the same thing that i've been thru few years back. besar n teruk betol penangan si mamat dat sumbodi ni dalam idop aku.

3 years of nothing! thats can conclude my relationship with dat sumbodi. tapi ati aku ni still ade prasaan lagik kat die. *sigh*


* ngantok gile ni. semalam tak leh tido maka pagi ni paler rase berat semacam je adoi!

1 comment:

lina said...

yg lepas tu jgn di kenang
=P

p/s:name saye di mention mentioned di sini....ngehehe