Tuesday, July 7, 2009

it's ok, i'm ok ;)

fuhh lately ni rasa macam dah bleh bernafas sket. that BIG thing dah bleh settle slowly. hopefully i'll get a good feedback on that. (thanx to my beloved pujaan ati for his endless support n encouragement. gwe sayang bangat sama kamu!)

now tengah sibuk buat persiapan majlis kawin abg aku. sebulan je lagi abg aku selamat la jadi husband orang. hopefully dengan bertambahnya ahli keluarga baru, dapart memeriahkan lagi family kitorang yang memang besar. welcome to our family kak anne ;)

bila sibuk-sibuk buat persiapan, tibe-tibe aku rasa macam aku plak yang nak kawin. dia punya excited, mak oiii. baju tunang n baju untuk majlis kawin tu pun dah amek semalam lagi la bertambah excited hehe

oh yea, sabtu aritu ada la meeting sket kat umah aku sempena dengan majlis kawin abg aku tu. nak bitau kat sdare mare tentang flow majlis tu and aku dapat feedback yang tak brape enak sangat dari makcik-makcik aku. "Yaya! u've put on weight eh?". "lebar nya your bottom side Yaya". "tengok perut n bontot macam tu memang ada potensi nak besar lagi la tu". uwaaaaaaaa orang lain dah slim aku pulak yang bertambah besar. adoii laa ape nak buat ni? senaman malas huhuhu nasib baju yang baru amek semalam muat lagi nak pakai. kalo idak memang geget jari la jawab nya huhu

2 comments:

Zura Hilman said...

yaya...nak tunang eh? congrats!! bilenye?

Yaya Fadzil said...

insya Allah.. hehe most probably raya nnt ;)