Wednesday, December 3, 2008

twilight + pening!!

adoiii suddenly paler pening plak.. ntah nape ntah.. pastu tgn dh stat shivering.. aishh lapo la tuhh adoiii laa.. since last nite paler mcm saket semcm je.. mayb sbb makan sket je kot tuh yg jadik cmtuh.. hmmm adoii laaa


tatau nk update ape dlm blog ni.. mcm byk mende jadik tp blur sgt² nk tulis ape huhuhuh next week hafta go to jb for meeting.. adoii kene kuar duet s'diri plak tuh.. ngn kene tido otel the zone tuh 2 nites plus wif toll n petrol lagik.. dh laa tgh kopak ni.. jnji nak blanje staf KFC pon t'bantot sbb nye kewangan dah kempis.. baru 3 hb aku dh broke gile².. nasib laa gaji bulan ni dpt 18hb so takde laa frust sgt kan.. dh balik dr meeting kt jb tuh on d 15th kene g kluang plak.. kursus!! yg tuh pon kene spend big amount gak slain kene kuar duet s'diri utk petrol n toll.. yuran pendaftaran dan 150, pastu ngn pakaian sukan DPA plak 130, then yg ni paling mahal, pakaian lounge suit yg akan dipakai mase DPA nnt 260 and nametag 20.. so total seme skali i have to pay on d registration day is RM560.. sgt byk okeh.. dan disebabkan itu juga la aku t'pakse m'hold dlu membayo duet kete aku utk bulan ni.. this mnth nye gaji dh kene spend 1000 utk kete aje.. adoii laaa broke mmg broke.. naseb laa ade kewangan sampingan yg menampung dpt laa idop sket huhuhuhuh


then suddenly aku mcm dah t'falling kt sumbody.. adoi laa.. he's really nice to me.. smlm supposed to have a phone date wif him but he fell asleep.. n when i call him today, dgn suare yg agak manje nye die appologize.. aiyaa cemane aku leh tak cair kan.. fuhhh² kuat kan semangat.. hopefully i'm not falling for him.. haiihhhh


tingin nak tgk cite ni.. hopefully next week plan nak tgk tuh jadik laa.. b4 kene b'hempas pulas utk pegi kursus unggul kt kluang tuh nak enjoy pepuas wif muvies hehe ahhhhh sunggoh hensem hero cite ni.. cant wait laa!!!

*pewut dh munyik²..haihh laa cemane nk pegi melake ptg ni?? hmm ngantokkkk

3 comments:

*diera* said...

wahahah kenapa kita mcm ader rahsia yang sama.. hahhaha oleh kerana kereta banyak belanja bulan ni.. sy pun menghold pembayaran nya hahhahaha... haduiii... sama la kita.. anyway selamat berkursus dengan gaya mewah ekk.. dont worry boleh claim.. tp kn ngadap 'baby' hehhehe.... chaiyo2

Yaya Fadzil said...

ehh kite mmg ade byk persamaan laa.. kan kite b'due dilahirkan pade tahun n bulan yg same.. cume tarikh saje yg b'beze.. hehe tenkiu² jadik sepanjang peninggalan saye, sile tgk² kan opis especially sahabat karib anda tuh.. hehe

ehh jap.. rase nye die coti kot next week hehe

*diera* said...

bereshhh huhuh sekarang da tak bape karib wahahahha ntah malas nak campurrr.. hehehhe pening ooo.. jgn risau sy mmg sentiasa jd cctv dlm opis ni.. hahhaha banyak yang diketahui walau kekadang nampak mcm tak tahu...