Monday, May 18, 2009

ape masalah ko hah??

bengang betol la aku dengan sorang mamat ni. dah la tak kenal orang pastu nak main judge² je. kalo aku dah cakap tak berminat nak kenal dengan ko back off la! dah la main miskol² orang pastu buat kekonon nye yang ko tu salah nombor plak. aku dah la tak kenal ko tu sape ntah pembunuh bersiri ke perogol ke pastu bila aku tak layan ko, ko main nak cakap aku ni berlagak sombong. pastu bongkak dengan keje aku. eeii please laa kalo aku tak reply message ko seme tu maknanye aku tak berminat nak kenal dengan ko la. pastu orang dah tak layan main assume sesuka hati. ingat ko tu bagus sangat ke? n aku peduli la yang ko tu berpangkat besar pe seme. go to hell!

kepada tuan yang bernombor 017-3832800 tolong jangan ganggu aku lagi. kalo rase diri tu dah bagus sangat sila jangan sebok-sebok nak amek tau pasal aku. aku tak kaco hidup ko so please jangan ganggu hidup aku! period!!

2 comments:

dLaarshad said...

ya.jgn la marah sgt kot..takoot aku bc entry ko ni

Yaya Fadzil said...

bengang la aku.dahla aku tak layan dia pastu nak cakap aku ni belagak dengan jawatan aku plak. pastu siap cakap kat aku 'baru keje pejabat tanah dah bongkak semacam' sape tak bengang?? dah la anta sms mcm ni:
sy,..bsyukur dgn rezki y sy trime.,.bla bla,.sy, kaoe./. dnaj.,msn.,hfsjdjsgd

mcm orang baru reti taip sms. hampeh!