Monday, November 15, 2010

countdown: 17 days to go

please bear with me my dear blog. from now on i'll start my countdown to my BIGGEST day! sangat takut & cemas okeh! lots of things need to settle but i've got few times to think about it and do it! Ya Allah, tolong lah permudahkan hambaMu ni dalam membuat segala persiapan. Amin.

there's few things that still pending for the BIG day i.e perfume tak beli lagi, duet untul 'tol' tak tukar lagi, duet untuk corsage penanggah tak tukar lagi, belum confirm pasal inai lagi, pelamin nak kena improvise sket tapi belum survey lagi birai belakang pelamin tu. sangat banyak nak kena pikir okeh! majlis tinggal lagi 2 weeks plus je. takut nye segala benda yang dirancang tak menjadi nanti. nasib baik la orang khemah tu datang takde masalah ape-ape. kalau tak nahas je. yang orang kompang ni pun takde nak datang gak. maybe aku kena call n follow up balik kot. adoi laa

other than that, baju sanding dah tengok semalam setelah di improvise oleh makcik aku. sangat gorgeous! tak sabar nak tunggu hari pakai nye. tapi tudung still belum carik lagi. kena pegi nilai 3 juga balik petang nanti. hopefully sempat la nak menyinggah. takut dah tutup je nanti tapi belasah jela. payah sangat, sabtu ni pegi kejap la jalan TAR since nak kena keluar mencarik barang-barang yang tak cukup tu. plus this weekend dah start mega sales! yeay mesti ada banyak perfume yang murah-murah yang boleh dibeli kan hehe

*okeh dah-dah jangan sedih-sedih, sila pikir secara rasional dalam membuat persiapan ye yaya! chaiyok² ;)

1 comment:

*diera* said...

owh.. saya sentiasa disini untuk mendengar.. hehehhe kalo perlukan bantuan saya akan cuba membantu.. hehehhe .. oh minggu ni ye mega sales.. bagus2.. i loikeee